.

.

Aecoyke Polc Bélés, Nem Ragasztó Konyhai Fiókban Bélés, Tartós, Csúszásmentes Kabinet Liner Vízálló Hűtőszekrény Szőnyeg Konyha, Kamra, Asztal, Polcok, Mosható Hűtőszekrény Aljzat (Szürke, 24 x 240 hüvelyk)

Aecoyke Polc Bélés, Nem Ragasztó Konyhai Fiókban Bélés, Tartós, Csúszásmentes Kabinet Liner Vízálló Hűtőszekrény Szőnyeg

HUF 6748.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Biztonságos Anyag : Polc bélés anyaga kiváló minőségű élelmiszer-osztályozott EVA anyagból, tartós nélkül szag, BPA, biztonságosan használható a hűtőszekrény pedig tedd edények rajta.Csökkenti a Megcsúszás : a felület A szekrény fiókjában bélés célja egy kör alakú háló texturált az egyik oldalon, ami megakadályozhatja, hogy az elemek lecsússzon a vezeték polcra vagy asztalra, egy másik oldalát is meg tudja fogni a polcok is.Puha, Reusale : A polcon bélés puha, tartós ahhoz, hogy újra.lágy textúra, hogy nem összegömbölyödve, mint gyakran, mint a többi, nehezebb is.Könnyen vágható, Tiszta : Roll a polcon hüvelyek, könnyen lehet vágni bármilyen méret kell.Könnyű telepítés.Ha a bélés festett olaj vagy egyéb szennyeződés, könnyen törölje le a szennyeződést nedves ruhával, majd gyorsan szárad.Több Használat : A nem tapadó fiókban bélés lehet használni a konyha szekrények, drót, polcok, kamra, fürdőszoba fiókban, hűtőszekrény, mosókonyha, asztal, cipő rack.tartsa meg a rendet, s a foltok.Ez a tökéletes otthoni szervezés tároló.Aecoyke polc bélés teszi a haza, konyha több tiszta, tiszta!.Miért válassza a polcon bélés?. 1. Magas minőségű Anyagok : Polc bélés anyaga kiváló minőségű élelmiszer-osztályozott EVA anyagból, tartós nélkül, Biztonságos, hogy újra otthon vagy a konyhában sokáig. 2. Nem Csúszik : a felület A szekrény fiókjában bélés célja egy kör alakú háló texturált az egyik oldalon, ami megakadályozhatja, hogy az elemek lecsússzon a vezeték polcra vagy asztalra, egy másik oldalát is meg tudja fogni a polcok is. 3. Non-Adhesive : A konyha szőnyeg nem-ragasztó, amely nem árt, hogy a polcon, a fiókban, vagy szekrény könnyen eltávolítani, amikor a mosás. 4. Puha, Reusale : A polcon bélés puha, tartós ahhoz, hogy újra.lágy textúra, hogy ez nem összegömbölyödve, mint gyakran, mint a többi, nehezebb is. 5. Könnyen vágható, Tiszta : Roll a polcon hüvelyek, könnyen lehet vágni bármilyen méret kell.Könnyű telepítés.Ha a bélés festett olaj vagy egyéb szennyeződés, könnyen törölje le a szennyeződést nedves ruhával, majd gyorsan szárad. 6. Több Használat : A nem tapadó fiókban bélés lehet használni a konyha szekrények, drót, polcok, kamra, fürdőszoba fiókban, hűtőszekrény, mosókonyha, asztal, cipő rack.tartsa meg a rendet, s a foltok.Ez a tökéletes otthoni szervezés tároló.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései