.

.

RODAKY Nyomja meg a Körmeimet a Nők Hamis Köröm a Lábujj Teljes Fedelet Hamis Köröm Divat Nails Artifical Köröm Akril Láb Köröm Tipp 24Pcs (Kék Virág)

RODAKY Nyomja meg a Körmeimet a Nők Hamis Köröm a Lábujj Teljes Fedelet Hamis Köröm Divat Nails Artifical Köröm Akril Láb

HUF 943.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Hogyan Használjuk : A Zselés Ragasztó Tart Legalább 5 Nappal, A Köröm Darabokat Újra Fel Lehet Használni.Csomagolás : A Hamis Köröm Készlet 24 Hamis Köröm, 12 Különböző Méretű Köröm, 1 Kétoldalas Matricát, Majd Körömreszelővel.Alkalom : Alkalmas a Bál, Esküvő, Party, Buli, Valentin Nap, Hamis Köröm Különböző Jelmezek.A Tökéletes Ajándék : Ez Egy Jó Választás, Mint Egy Dekoratív Ajándék Barátnő, Család, Barátok.Egyszerű, gyors : Mindössze 3 Percre, A Köröm Ugyanabban A Csillogó Hatást, Ez Utóbbi 1-2 Hét. ❤️Termék Bevezetés❤️ A Hamis Köröm Állítsa Van 24pcs Hamis Köröm, 12 Különböző Méretű Köröm, 1 Kétoldalas Matrica, 1 körömreszelő Köröm ❤️, Hogyan Kell Viselni Köröm❤️ 1. Használja Körömreszelőt, Hogy Vágja Le A Körmét, Hogy A Méret, Amely Illik Hozzád 2. Tisztítsa Meg A Körmét, Hogy A Köröm Matricák Több Cég Ragadós 3. Lehet Választani A Megfelelő Méretet Hord Szerint A Méret A Köröm 4. Stick Kétoldalas Matricát Vagy Jelentkezzen Ragasztó A Köröm 5. Tedd Fel A Hamis Lábujj Köröm, Majd Nyomja Meg 5 Másodpercig, Hogy Azonnal Alakítani Egy Új, Lábujj Köröm ❤️Visszatérési Politika❤️, Ha A Termék Címkéjén Vagy Sérült, Nincs Visszatérítés.Kérjük, Tartsa Be A Címkén, Illetve Az Új Termék.Ha Bármilyen Kérdése Van, Ne Habozzon Kapcsolatba Lépni Velünk.Visszahívjuk Amint Lehetséges.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései