.

.

YWLRONG LCD a T-Mobile REVVL 4 LCD Kijelző érintőképernyő Digitalizáló Közgyűlés a T-Mobile REVVL 4 Helyettesítő Eszközökkel(Fekete)

YWLRONG LCD a T-Mobile REVVL 4 LCD Kijelző érintőképernyő Digitalizáló Közgyűlés a T-Mobile REVVL 4 Helyettesítő Eszközökkel(Fekete)

HUF 7020.00

Áruk mennyisége
A Това elérhető

★Kompatibilitás - A T-Mobile REVVL 4 LCD Kijelző.Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell a vásárlás előtt. ★Alkalmazás - Felhasználásra, megjavítani egy hibás képernyő gyógymód-cserélje ki a repedt, törött, halott pixel, touch nem működik, érintse meg a válasz kérdések, megjelenítési problémák,rossz szín problémák ,nem-funkcionális képernyőn.stb. ★Minőségi Garancia - Minden termék átment szigorúan QC dupla, tesztelt, 100% - os jó állapotban szállítás előtt.Hogy megbizonyosodjon arról, nem karcolás/nem halott terület/ nincs dot pixel vagy a vonal a képernyőn. ★Jó Értékesítés Utáni Szolgáltatás - Magas minőségű, a T-Mobile REVVL 4 LCD képernyő cseréje, valamint ingyenes javítás eszközök. 6 Hónap Ingyenes, Cserébe a nem-emberi károkért.A képernyők vannak csomagolva erős dobozok,kerülje a sérülés szállítás közben. ★Telepítés Javaslatok - ellenőrizze, hogy a képernyőn a telepítés előtt ellenőrizze, hogy a képernyő normálisan használni.Nem javasoljuk, hogy Telepítés nélkül tapasztalatok.Ha segítségre van szüksége, illetve hivatkozás a telepítési útmutató videó, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba keresztül üzenetet.Válaszolni fogunk önnek AZONNAL.Ha a vizsgálat, kérjük, ne távolítsa el a védőfóliát, vagy kategória.Felhívjuk a figyelmet, hogy a probléma a statikus elektromosság.Képernyő cseréje egy nagyon törékeny termék.Erősen ajánljuk, teszt telepítés előtt.Kérlek, ne erőltessük, hogy kell telepíteni a mobiltelefonra.Kérjük, győződjön meg arról, LCD kábel ne hajlítsa meg.Több, mint 90 fok hajlított fog okozni fekete kijelző. 1. Kérjük, használja az FPC csatlakozót csatlakoztassa a Fő fedélzeten újra,ellenőrizze, hogy a csatlakozó szoros volt, majd csatlakoztassa a megfelelő pozícióba. 2.Kérjük, ellenőrizze a középső keret, hogy nem tiszta, de még mindig van idegen anyag. 3.Függetlenül attól, hogy nem fizet a figyelmet, hogy a hossza a csavar, a csavar lehet, hogy telepítve van hátra, hogy ellenálljon az LCD kijelzőn. 1. Kérjük, ellenőrizze a csatlakozó-e formában. 2.kérjük, használja az FPC csatlakozót csatlakoztassa a Fő fedélzeten újra,ellenőrizze, hogy a csatlakozó szoros volt, majd csatlakoztassa a megfelelő pozícióba. 3.Nyomja meg a hangerő le gombot, majd a power gombot 50-60 másodperc múlva újraindul.Kérjük, NE érintse meg az IC rész a telepítés alatt, de NE nyomja meg az IC része.Az IC része könnyen sérült, ez okozta a problémát, érintésre nem érzékeny/screen vonal/fekete képernyő,stb.Miután befejezte a telepítést, annak érdekében, hogy a kijelző illik teljesen a keret, kérjük, használja a gumit javítani a kijelző 3-4 óra.(Nem biztosítjuk a gumi ).

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései