.

.

Inginuity Idő, LED-es hátsó Lámpák, Lexus ES250 ES350 ES300 ES300H 2013-2017 A Soros Kijelző Hátsó Lámpa Szerelvény (Füstölt)

Inginuity Idő, LED-es hátsó Lámpák, Lexus ES250 ES350 ES300 ES300H 2013-2017 A Soros Kijelző Hátsó Lámpa Szerelvény (Füstölt)

HUF 47383.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

【Kompatibilitási】Plug and play, Könnyen telepíthető, Közvetlen Csere Eredeti helyzetébe.OE Gyári Stílus.Nem splicing szükséges.Telepítési Utasítások alapján, Szakmai Telepítés Ajánlott. 【】 Szolgáltatások DRL LED, dinamikus indexet nyújt jobban meg az autó.Magas fényerő fordított lámpa féklámpa teszi a vezetés biztonságosabb, az úton. 【Garancia】2 Év garancia esetén a szállítás időpontja , amely minden minőségi problémák. 【Frissítések】Frissítés a megjelenés az autó változtatni az autó stílusban, majd adja meg a család biztonságosabb éjszakai vezetés.Beleértve az indexet, a soros kijelző,futó fény. 【Tanúsítási】DOT vagy SAE tanúsító, a PC,ABS,PMMA,ÜVEG Anyaga Bizonyítja, Teljesen Zárt, Vízálló, Por, Korrózióálló, Tökéletesen Működik, Még a Zord Időjárási Körülmények között.A hátsó lámpája egy lámpa lámpa csatolt vissza a járművet, hogy egy jel, hogy a jármű mögött.Lámpa teljesítmény folyamatosan folyamatosan javult az autó kora, sprred a nagy különbség a között, a nappali, valamint az éjszakai forgalom fatalitities.Tailight egyik legfontosabb összetevői a jármű; lehetővé teszik, hogy a jármű mögött, a különböző jelek az éjszaka folyamán, de minden rossz időjárás merülhetnek fel.A hátsó lámpák frissítés a jármű új stílus.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései