.

.

Helikopter Fali Matrica Összetört 3D Katonai Grafikus Fali Matrica Művészet Freskó Poszter, Gyerek Szoba Dekoráció Ajándék UP278 (70W x 46H hüvelyk)

Helikopter Fali Matrica Összetört 3D Katonai Grafikus Fali Matrica Művészet Freskó Poszter, Gyerek Szoba Dekoráció Ajándék

HUF 10118.25

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Készült magas minőségű, matt vinyl & Környezetbarát festékek.Több méretben kapható - A kivitel a kép illusztráció célra csak, kérem, tekintse meg a tényleges méret eltérések.Könnyen Alkalmazható - Érvényes bármilyen sima felületre.Könnyű eltávolítani, majd anélkül, hogy elhagyná a sérülés vagy maradékanyag a felszínre.Az USA-ban készült. ★ Az öntapadó matricák egy egyszerű, megfizethető módja annak, hogy díszítse minden szobában.Hozzáadhat egy különleges kapcsolatot bármilyen sima felületre, például a falak, ajtók, ablakok, drag, ágy, képkeretek, tükrök, stb. ★ Matricák teljesen eltávolítható, nem hagy hátra ragadós maradék, vagy a kárt a festék alatt.A különleges ragasztó lehetővé teszi, hogy távolítsa el a matrica nem probléma, szóval ne aggódj, nem károsítja a falak! ★ Ez a kiváló minőségű matt vinil teszi a matricák néz ki, mintha kézzel festett a falra! ✔ Kérjük, vegye figyelembe : ① Egy újonnan festett felület nem ajánlott használni, fali matrica, amíg teljes száraz után 4-6 hét. ② A képet A kép illusztráció célra csak, kérem, tekintse meg a tényleges méret eltérések. ③ A tényleges színe változhat kissé miatt egyes monitor beállítása.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései