.

.

Levegő Tömlő Tárcsa Auto Behúzható a 3/8-ben. x 65 ft Tömlő, Fali Tartóval, Automata Visszahúzó Kanyargós tömlődob MINKET Szállítás (3/8-ben. x 65 ft Tömlő)

Levegő Tömlő Tárcsa Auto Behúzható a 3/8-ben. x 65 ft Tömlő, Fali Tartóval, Automata Visszahúzó Kanyargós tömlődob MINKET

HUF 10798.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

65ft hordozható automatikus visszatekerés víz tömlődob, visszahúzódó tömlő, valamint falra szerelt konzol, a permetező víz a szabadtéri, vagy ipari helyek.Automatikus Zár Mechanizmus - tartja a tömlőt a kívánt hosszra a kényelmes használat, felszabadítása által húzza a csövet könnyen.Self-visszahúzó rendszer - Visszahúzó rendszer recoiling a tömlő automatikusan tartja a tömlőt, rendezett, valamint a mentési időt, erőfeszítést kézzel kanyargós.Egy műanyag dugóval megakadályozza, hogy a tömlő visszavonja az ügybe. 180 fokos forgatható tartókonzol számára lehetővé teszi, hogy használja, különböző szögekből, simán.Tartósság - Réz ér véget, az anti-korróziós valamint a hosszú élettartam.A széles körű Alkalmazás - Ideális kültéri használatra a nagy pázsit, a kert vagy ipari felhasználásra, a műhelyek, műhely, 4 S üzletek, valamint garázs.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései