.

.

Nem Hő Haj Roller, bőrbarát Heatless hajcsat Kompakt, Egyszerű, Elegáns Hordozható Haza Utazási Születésnapi buli(rózsaszín)

Nem Hő Haj Roller, bőrbarát Heatless hajcsat Kompakt, Egyszerű, Elegáns Hordozható Haza Utazási Születésnapi buli(rózsaszín)

HUF 7357.50

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Egyszerű kezelés : Külön egy kis csomó haj, csavarja heatless curling rod, megjavítani egy gumiszalag, nem hő.Amikor felébredsz reggel, akkor gyönyörű göndör haj.Kompakt, Hordozható : Nyújt egy új, kíméletes módon, a göndör haja.Hordozható kivitel, alkalmas családi, utazási használni, könnyen hordozható.Alkalmas Sok Alkalom : Lehet használni a különböző alkalomra, például a születésnapi partik, bankettek, napi használatra.Nagyon alkalmas, mint egy ajándék a család és a barátok.Biztonságos Használat : A hossza elég hosszú ahhoz, hogy tartsa a hajat erősen, de a sima élek nem károsítja, vagy húzza a haját.Alkalmas vastag, vékony, göndör vagy egyenes haj.Heatless Design : A curling rod nem használja az elektromos fűtés nem károsítja a hajat, használata biztonságos.Alkalmas a nedves, mind a száraz haj.Szolgáltatás : 1. Heatless Design : A curling rod nem használja az elektromos fűtés nem károsítja a hajat, használata biztonságos.Alkalmas a nedves, mind a száraz haj.2. Egyszerű kezelés : Külön egy kis csomó haj, csavarja heatless curling rod, megjavítani egy gumiszalag, nem hő.Amikor felébredsz reggel, akkor gyönyörű göndör haj.3. Biztonságos Használat : A hossza elég hosszú ahhoz, hogy tartsa a hajat erősen, de a sima élek nem károsítja, vagy húzza a haját.Alkalmas vastag, vékony, göndör vagy egyenes haj.4. Alkalmas Sok Alkalom : Lehet használni a különböző alkalomra, például a születésnapi partik, bankettek, napi használatra.Nagyon alkalmas, mint egy ajándék a család és a barátok.5. Kompakt, Hordozható : Nyújt egy új, kíméletes módon, a göndör haja.Hordozható kivitel, alkalmas családi, utazási használni, könnyen hordozható.Specifikáció : Elem Típus : Heatless Haj Curler Material : EVA Hab, Cotton Product Méret : hajcsat : Kb. 105 x 2.7 cm / 41.3 x 1.1 in Clip : Kb. 9 x 4,5 cm / 3,5 x 1.8 a Csomag Lista : 1 x Curling Rod2 x Haj Rope1 x Clip Note : Kérem, engedje meg, kis méret hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.

Az alapvető tulajdonságok

Item Type:
Heatless Hair Curler
Material:
EVA Foam, Cotton
Product Size:
Hair Curler:
Approx. 105 x 2.7cm / 41.3 x 1.1in
Clip:
Approx. 9 x 4.5cm / 3.5 x 1.8in
Package List:
1 x Curling Rod :
2 x Hair Rope :
1 x Clip :
Please allow slight size error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

A termék kiegészítései