.

.

Szemeteszsák Magas, Erős, Szuper-Megvastagodott Húzózsinórral Szilárd Kis Szemetes Zsákokat Haza Konyha Hivatal (0.4 Liter-140 Számít-Random7)

Szemeteszsák Magas, Erős, Szuper-Megvastagodott Húzózsinórral Szilárd Kis Szemetes Zsákokat Haza Konyha Hivatal (0.4 Liter-140

HUF 943.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

1,Véletlenszerű, színes.A Kis Szemetes Zsákok Nincs Szaga, Illata az Irányítást, Több Környezetbarát. 2,Ez a Táska Célja Nem Csak Beltéri Felhasználásra (Iroda, Konyha, Nappali, Hálószoba, Fürdőszoba, Pelenka Rendelkezésére, Papír, Iratmegsemmisítő, stb.), Hanem a Kültéri Alkalmazások (Macska, Kutya, Hulladék, Autó Kuka, stb.).Jönnek a Tekercs, Nagyon Kényelmes Tárolására vagy Szállítására. 3,MÉRET : 9.8 Hüvelyk * 11.8 Cm; 100 Rendbeli 5 Tekercs (20 Gróf Per Roll).Szerves Alkotó, az Alján Nem hagynak Teret a Szivárgás. 4,ha nem Tud egy Tekercs szemeteszsákokat A Szoba, Nappali, Fürdőszoba, A Konyha, meg Az Autó, stb. 5,A compostable szemeteszsák készült, növényi keményítő anyag (PSM), amely lehet lebontani a mikroorganizmusok által a természet károsítása nélkül a környezetbe.Ezek szagtalan, nem mérgező, tiszta compostable táskák.Véletlenszerű 1. szín.Ez a Táska Célja Nem Csak Beltéri Felhasználásra (Iroda, Konyha, Nappali, Hálószoba, Fürdőszoba, Pelenka Rendelkezésére, Papír, Iratmegsemmisítő, stb.), Hanem a Kültéri Alkalmazások (Macska, Kutya, Hulladék, Autó Kuka, stb.).Jönnek a Tekercs, Nagyon Kényelmes Tárolására vagy Szállítására. 2. Ez a táska alkalmas a Fém Pulton Kukába . 3. Ez is kaki táskák a kedvtelésből tartott kutyák.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései