.

.

Végtelen Web Hevederek, 6 TONNA teherbíró 85mm Széles Körben Emelő kopásálló, Nagy Erőt Építése Mechanikus Emelő(4m (13.12 ft))

Végtelen Web Hevederek, 6 TONNA teherbíró 85mm Széles Körben Emelő kopásálló, Nagy Erőt Építése Mechanikus Emelő(4m (13.12

HUF 6061.50

Áruk mennyisége
A Това elérhető

Széles Alkalmazások : széles Körben használt hajók, gépek, kikötők, transzfer, elektromos, gépészeti, építőipari, stb.Végtelen Kör Felépítése : A gyűrű szerkezet lehet, hogy a testet viselnek, ciklikus, így az élettartam a hosszabb.Kiváló Anyag : A PES anyag, ütközési ellenállás kopásállóság, nem könnyű viselni deformálódik hosszú idő után használja.Könnyű, Puha Parittya : A lifting könnyű, puha, nem károsítja a felületet a emelési tárgy, ha használják.Egy Idő Öntvény Kialakítás : egyszer fröccsöntés design elkerülhető elégtelen feszültség által okozott többszörös kötések, s erős, tartós.Szolgáltatás : 1. Könnyű, Puha Parittya : A lifting könnyű, puha, nem károsítja a felületet a emelési tárgy, ha használják.2. Egy Idő Öntvény Kialakítás : egyszer fröccsöntés design elkerülhető elégtelen feszültség által okozott többszörös kötések, s erős, tartós.3. Végtelen Kör Felépítése : A gyűrű szerkezet lehet, hogy a testet viselnek, ciklikus, így az élettartam a hosszabb.4. Kiváló Anyag : A PES anyag, ütközési ellenállás kopásállóság, nem könnyű viselni deformálódik hosszú idő után használja.5. Széles Alkalmazások : széles Körben használt hajók, gépek, kikötők, transzfer, elektromos, gépészeti, építőipari, stb.Specifikáció : Elem Típus : Végtelen Emelő Sling Material : PESWidth : Kb. 85mm / 3.3 in Color : Brown Bearing Súly : 6 TSafety Faktor : 6 : 1 Use Forgatókönyv : széles Körben használt hajók, gépek, kikötők, transzfer, elektromos, gépészeti, építőipari, illetve más iparágakban.A csomag Lista : 1 x Emelő Sling1 x Felhasználói Manual Note : 1. Minden használat előtt győződjön meg arról, hogy a szíj nem damaged2. Használja védelmi objektumok külön szélek, sarkok a a load3. A rugalmas, nem lehet knotted4. Ha az emelés, valamint a terhelés nem kell dragged5. Kerülje a sokk, vagy a rezgés loads6. Veszélyes pántok nem kell repaired7. Kérjük, használja a névleges terhelésen belül, ne terhelje túl, illetve figyelni, hogy a safety8.Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

Az alapvető tulajdonságok

Item Type:
Endless Lifting Sling
Material:
PES
Width:
Approx. 85mm / 3.3in
Color:
Brown
Bearing Weight:
6T
Safety Factor:
6
Use Scenarios:
Widely used in ships, machinery, ports, transportation, electric power, engineering, construction and other industries.
Package List:
1 x Lifting Sling :
1 x User Manual :
1. Before each use, make sure that the strap is not damaged :
2. Use protective objects to separate the edges and corners of the and the load :
3. The flexible must not be knotted :
4. When hoisting, the and the load shall not be dragged :
5. Avoid shock or vibration loads :
6. Dangerous straps do not need to be repaired :
7. Please use within the rated load, do not overload, and pay attention to safety :
8.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

A termék kiegészítései