.

.

Kis szemeteszsák 2 Gallon biológiailag Lebomló szemeteszsákot, Eldobható Környezetbarát Kuka Bélés Autó Fürdőszoba Hálószoba Haza Konyha Office-3 Tekercs (Véletlenszerű Szín)

Kis szemeteszsák 2 Gallon biológiailag Lebomló szemeteszsákot, Eldobható Környezetbarát Kuka Bélés Autó Fürdőszoba Hálószoba

HUF 943.65

Áruk mennyisége
A Това elérhető

☑KÖRNYEZETBARÁT : Ez a szemeteszsák készült, biológiailag lebomló PE, ami nem lesz negatív hatása a környezet használata után.Használja a Környezetbarát szemét táskák egyik dolog, amit tehetünk, hogy a környezetvédelem a mindennapi életben. ☑Méret csomagolás : a méret A szemetes zsák, hossz : 13.7 cm, szélesség : 11.8 cm, 30 db / tekercs, három tekercs egy csomagban, valamint véletlenszerű színek.Alkalmas kis kukák átmérője 7,5 cm. ☑Alkalom : Ez a mini szemeteszsákot nagyon alkalmas autó, szemeteszsák, fürdőszoba szemeteszsák, irodai szemetes zsákok, gyep, szemeteszsák, szoba, szemeteszsák, pet szemetet, baba szemét, pulton szemeteszsák, biológiailag lebomló kukákat, stb. ☑KÉNYELMES a HASZNÁLATA : A Kis Szemetet, Hüvelyek vagy könnyű, könnyű tárolni, illetve szállítani.A szünet-pont kialakítás könnyű külön elkerülni a bajt, hogy elválasszanak a csomagokat. ☑Magas minőség : Az alsó tömítés design teszi a literes szemeteszsák, stabil teherbíró képességét.Megvastagodott PE anyagból, masszív, tartós, a különböző színek, segíthet azonosítani a tartalom szemét, hogy jobban osztályozza, majd újrahasznosítani.

Az alapvető tulajdonságok

A termék kiegészítései